INFORMATIKA KORREPETÁLÁS

A koronavírus miatt kialakult helyzetben kiemelt szerepet kaphat az informatika korrepetálás. Szeretnénk segíteni, fejleszteni az otthon tanuló diákok és az otthonról dolgozó szülők informatikai tudását. Szeretnénk elmélyíteni a megszerzett tudást, vagy éppen leporolni a régebben tanultakat.

MIRŐL SZÓL AZ INFORMATIKA KORREPETÁLÁS?

Ha diák vagy és nehézséget okoz az otthoni informatika tanulás, netán elakadtál valamely probléma megoldásában, esetleg az érettségi szempontjából egy fontos program gyakorlásában, akkor online videochat segítségével közösen megoldjuk a problémádat, átnézzük azt a fránya feladatot. Ha szükséges, tanmenet szerint átvesszük az érettségi főbb feladatait (Excel, szövegformázás, prezentáció), segítünk átjutni a nehézségeken. Sőt a webprogramozásban is szívesen bővítjük az ismereteidet. Az informatika korrepetálás minden esetben a te igényeidhez illeszkedik, abban segítünk, amiben segítségre van szükséged!

Ha szülőként érdeklődik, és nem tudja zökkenőmentesen kezelni a digitális tanrendet, Önnek szól ez a lehetőség. Szeretne kicsit jobban elmélyülni a digitális oktatás témakörében? Szeretné megismerni az általános vagy középiskolások informatikatanulásának főbb pontjait? Jelentkezzen erre a szülői továbbképzésre, amely során általános ismereteket, feladatmegoldásokat veszünk át, illetve egyéni problémákra adunk választ online képzési formában. Az informatika korrepetálás minden esetben az ÖN igényeihez illeszkedik, abban segítünk, amiben segítségre van szüksége!

KI VEHET RÉSZT AZ ONLINE INFORMATIKA KORREPETÁLÁSON?

Bárki, aki érdeklődik az informatika iránt vagy középiskolában tanulja a tantárgyat.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM A RÉSZVÉTELHEZ?

Szélessávú internetkapcsolatra, számítógépre és Meet alkalmazásra az okostelefonon.

HOL LESZ A KORREPETÁLÁS?

Az online korrepetálás a Te szobádban és az Ön otthonában lesz.

A KORREPETÁLÁS IDŐPONTJAI:

Az Te órarendedhez és az Ön napirendjéhez rugalmasan alkalmazkodunk..

MENNYIBE KERÜL AZ INFORMATIKA KORREPETÁLÁS?

A korrepetálás óradíja 2.500 Ft (bruttó), amelyet 5 órás blokkokban lehet igénybe venni.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI A KORREPETÁLÁSRA?

A korrepetálásra az OKKER Oktatási Zrt. munkatársainál lehet jelentkezni:

mobil: 30/284-3776,  e-mail: iroda@okker.hu

Sok szeretettel várjuk jelentkezését!

 

OKKER Oktatási és Kereskedelmi Zrt.